Gentofte Hotel

3 af 5 stjerner

Efter en gennemgribende renovering i 2008, byder Gentofte Hotel nu velkommen i elegante og moderne omgivelser. Med hotellets 400 års historie, smukke indretning og charmerende restaurant med pejs, er det et perfekt sted for et dejligt og hyggeligt ophold. Gentofte Hotel ligger i grønne omgivelser 8 km fra Københavns centrum og med direkte togforbindelse til byen. Hotellet har 98 værelser og gratis trådløst internetadgang samt gratis parkering for hotellets gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2008 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.