Green Key

Skovshoved Hotel

3 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Skovshoved Hotel er et lille hotel med 22 værelser på Strandvejen lidt nord for København. Hotellet er et familiedrevet boutiquehotel. Her står et engageret hotelteam klar til at give alle vores gæster en god oplevelse på det hyggelige, gamle badehotel. Hotellet emmer stadig af atmosfære og nostalgi fra det øjeblik, man træder ind af døren. Som vores gæster elsker og elsker at vende tilbage til.

Skovshoved Hotels historie går tilbage til 1660 og startede som beskedent badehotel i det dengang landlige fiskeleje Skovshoved. Siden har hotellet gennemgået en række ændringer og renoveringer, senest i 2003, der i dag giver dig det hippe og hyggelige på en gang.

Særlig miljøindsats

Skovshoved Hotel har særlig høj fokus på økologiske produkter til morgenmaden, samt bæredygtighed. Det bæredygtige fokus ses fx i fht grønne aktivitetstilbud for hotel- og konferencegæster, brugen af lokale leverandører og samarbejdspartnere, samt bæredygtige produkter på hotelværelserne i fx minibar og plejeserier.

Del af Small Danish Hotels miljøindsats.

Green Key siden maj 2020.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.