Hotel Frederikshavn

Hotel Frederikshavn, er centralt beliggende midt i byen – kun 5 minutters gang fra havnen og Ørskov – kun 2 minutters gang til centrum og gågaden – og kun 10 minutters gang til Læsøfærgen og færgeterminalen for Stena Line og DFDS og ikke mindst lige op af Banegårdspladsen og E45.

Hotel Frederikshavn råder over 55 renoverede værelser, og vi står derfor til rådighed for både store og små selskaber, der ønsker at overnatte på Hotel i Frederikshavn. Hotel Frederikshavn har egen parkeringsplads, som frit kan benyttes i forbindelse med overnatning hos os.

Overnatter du i Frederikshavn, er du tæt på en meget stor del af Vendsyssel indenfor en radius af 50 km.
Hotel Frederikshavn ligger næsten på toppen af Danmark og lige lige midt i lysets land. For dig betyder det, at du kan overnatte på et prisvenligt hotel, og at du/I er tæt på Skagen, Hirtshals, Brønderslev, Sæby, Aalborg eller Hjørring indenfor ca. 40-45 minutter. De skønne omgivelser i og omkring Frederikshavn spænder lige fra et meget aktivt havnemiljø til Bangsboparkens og Palmestrandens stille og rolige atmosfære, hvor der er rig mulighed for fordybelse.

Særlig miljøindsats

Green Key siden marts 2023.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.