Hotel

Milling Hotel Ansgar

Milling Hotel Ansgar ligger centralt i Odense og er omringet af byliv og seværdigheder. Hotellet er derfor både til de forretningsrejsende og til turister.

Hotellet og værelserne er smagfuldt indrettet med italienske stilmøbler, som understreger den hyggelige og atmosfæriske stemning der at finde på hele hotellet. Stilen og indretningen på hotellet, sammen med det opmærksomme og hjælpsomme personale, skaber en behagelig og hjemlig atmosfære, som netop kendetegner Milling Hotels.

Ophold og møder
Hos Milling Hotel Ansgar kan du booke din sommerferie eller vælge et af deres to feriepakker, ”Stik af to dage” eller ”Stik af tre dage”, hvor du her kan nyde en miniferie langt væk fra hverdagen. På disse miniferier kan du både nyde Odenses byliv og diverse seværdigheder eller slappe af på det hyggelige Milling Hotel Ansgar. Derudover kan der også bookes møder på hotellet, hvor der bydes på forskellige mødepakker: Døgnmøde, aftenmøde, heldagsmøde eller dagsmøde.

Faciliter og restaurant
Milling Hotel Ansgar er placeret i hjertet af Odense, hvor du er tæt på banegården, bylivet, parker, turistattraktioner og meget mere. Hotellets reception har døgnåbent alle dage, så du har altid mulighed for at finde hjælp og svar på dine spørgsmål. Alle dage er der check ind fra klokken 14.00 og der er check ud klokken 11. På hotellet finder du desuden wifi, kaffe, te, varm chokolade, frugt, eftermiddagskage, eftermiddagssnack, løberuter, løbeveste, computer og morgenbuffet. I morgenbuffeten vil du helt sikkert føle dig forkælet, da den byder på blandt andet frisk frugt, blandt-selv-yoghurt og et væld af lune retter, såsom æg, bacon, pandekager og meget mere. Ønsker du at nyde en udsøgt middag på et af Milling Hotels hoteller, ligger Milling Hotel Plaza blot 300 meter nede ad gaden.

Særlig miljøindsats

Del af Milling Hotels grønne indsats og Green Key siden april 2023,

Område

Odense 

Odense er med 200.000 indbyggere den største by på Fyn. Byen byder på mange spændende attraktioner for både børn og voksne. Oplev atmosfæren i den gamle bydel, der for øjeblikket er ved at blive 'genforenet' med resten af bymidten i Th.B. Thriges Gade-projektet, der forventes færdigt i 2020. Den gamle bydel er også hvor du finder H.C. Andersen-museet, H.C. Andersens fødehjem, børnekulturhuset Fyrtøjet og bymuseet Møntergården.

I Odense er omkring 40 % af hotelværelserne mærket med enten Svanen eller Green Key.