Munkebo Kro

3 af 5 stjerner

Munkebo Kro er en af landets mest smagfulde og hyggelige kroer, placeret i rolige landlige omgivelser med udsigt over vandet i Kertinge Nor, tæt på oplevelsesrige byer som Odense og Kerteminde. Med rig mulighed for cykel- og vandreture på bl.a. Hindsholm og det beskyttede Naturområde Fynshoved.

Kroen har 23 værelser af forskellige kategorier, indrettet i en stilfuld Engelsk Manor stil. Munkebo Kro har været eksisteret siden 1826, og er løbende renoveret og moderniseret – senest i 2022.

Munkebo Kro har 3 lokaler, en restaurant samt en hyggelig vinkælder. Der er gratis parkering samt mulighed for opladning af El-biler.

Køkkenet på Munkebo Kro er kendt for sin høje standard og gode smag. I Restauranten vil I derfor få en gastronomisk oplevelse med førsteklasses retter, inspireret af både det nordiske og klassiske danske og det franske køkken. Råvarerne på menukortet er ofte lokale og afspejler årets gang.

Nyd kroens historiske, charmerende rammer, den friske havluft og en hyggelig middag, efter en lang dag. Vi ønsker at skabe en uformel og nærværende atmosfære for vores gæster, og står meget gerne til rådighed for sparring vedr. jeres unikke ophold.