Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport

3 af 5 stjerner

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, et internationalt forretnings-, konference- og familiehotel, som ligger fem minutter fra Københavns Lufthavn og 10 minutters kørsel fra byens pulserende centrum.

Få hundrede meter fra hotellet ligger Amager Strands skønne sandstrande. Hotellets beliggenhed gør det nemt for forretningsrejsende at flyve ind til et møde på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, som er det ideelle mødested for internationale møder og konferencer.

Hotellet har 295 værelser deraf 6 suiter, fitness center, konferencefaciliteter og indendørs swimming-pool.

Metroen er under et minuts gang fra hotellet med tre minutter til Københavns Lufthavn og 10 minutter til København Centrum•. Adskillige golfbaner findes kun 10 km fra hotellet, som også er tæt på FIELD'S indkøbs center.

Værelser har en 3 stjernet superior kategorisering og konference faciliteter er kategoriseret til at være 4 stjernet.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2017 og del af Radissons bæredygtighedsprogram EVERY MOMENT MATTERS.

 

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.