Hotel

Radisson Blu Papirfabrikken Silkeborg

4 af 5 stjerner

Det fire-stjernede Radisson BLU Hotel Papirfabrikken, Silkeborg, er bygget i den gamle papirfabrik, der blev grundlagt af Michael Drewsen i 1846. I dag er området omkring hotellet blevet til det nye samlingspunkt for turister, hvor kulturelle oplevelser blandes med den storslåede natur samt attraktive erhvervs- og beboelsesområder. Fra hotellet har man udsigt til Gudenåen og den smukke skov.  

Det er en industribygning på den gamle papirfabrik, der er blevet gennemrenoveret og ombygget til et moderne og komfortabelt 4-stjernet business & konferencehotel med 100 værelser. Hotellets kursus & konferenceafdeling kan med skydedøre tilpasses deltagerantallet og er forsynet med alle tænkelige AV-midler.

Prøv et af Midtjyllands gode restauranter 'Michael D.' Det er uden tvivl en gastronomisk oplevelse til jordnære priser, hvor der serveres alt fra en fantastisk burger til en gourmetmiddag.Særlig miljøindsats

Green Key siden 2018 og del af Radissons bæredygtighedsprogram EVERY MOMENT MATTERS.


Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.