sustainable-audience

74% af de adspurgte mødesteder forudser bæredygtighed som en top prioritet frem til 2025

Ny rapport fra IACC om det globale mødemarked viser, at 74% af de adspurgte mødesteder i forskellige lande forudser CSR og bæredygtighed som en top prioritet frem til 2025.

I IACC fremtidsrapport 2020 har eventsteder fra tre kontinenter rangeret bæredygtighed og CSR, som det vigtigste element for mødesteder, hvor de lå på andenpladsen i 2019.  Stigende klimafokus har gjort den "bæredygtige livsstil" til et MUST, hvor mødeplanlæggere er mere tilbøjelige til at overveje mødesteder med miljøfokus.

Indsats på mødestederne

Omkring 80 % i undersøgelsen har en ansvarlighed- eller miljøpolitik, mens 89 % af de adspurgte sagde, at de havde fokus på madspild og 82 % at de har fokus på at reducere forbruget af engangsplastik. Dog tilbyder lidt over halvdelen af de undersøgte mødesteder (56%) stadig drikkevarer i plastflasker og 23 % donerer overskudsmad til udsatte.

Bæredygtighed i alle aspekter

I rapporten pointeres, at bæredygtig og etik bør integreres i alle aspekter af et mødested fra mødelokale og møbler, til teknologi, til udstyr og spillestedets brug af ressourcer. Lokaler, der er i stand til at vise, at de er etiske og bæredygtige, vil være mere ønskværdige for deltagere såvel som planlæggere, efterhånden som dette område vokser i betydning.

Hent rapporten på IACC´s hjemmeside…