2 2021319102533

Bæredygtig indsats og måneders kamp sikrer GSH statsaftale for konferencer

For første gang nogensinde har Statens og Kommunernes Indkøbsservice inkluderet en aktør fra en ikke brofast ø på listen over tilladte møde- og konferencesteder for offentligt ansatte. Den ære er tilfaldet Green Solution House i Rønne og er resultatet af mange måneders indædt kamp, fremgår det af en pressemeddelelse.

Green Solution House er et af i alt 105 møde- og konferencesteder, som offentlige institutioner må vælge i forbindelse med afvikling af møder, konferencer og seminarer.

Alle hotel- og konferencesteder på listen valgt på baggrund af deres miljø- og klimafokus, sådan at de er blevet tildelt flere point i evalueringen, hvis de for eksempel er certificeret med Svanemærket eller turismebranchens miljømærke Green Key.

Green Solution House er mærket med sidstnævnte.

Læs også: Green Key hjælper konferencesteder til ny statsaftale