0183 Hojstrupgaard Medium

Grønnere konferencer i naturskønne Nordsjælland

Kursus – og konferenceejendommen, Højstrupgård følger i Konventums fodspor og er netop blevet certificeret Green Key.

Det er fantastisk at se, hvordan miljøindsatsen fra én virksomhed spreder sig, når virksomheden udvider. Vidensdeling der går på tværs danner grobund for gode resultater og erfaringer med miljøindsatsen, hvilket der er mange eksempler på Højstrupgård og Konventum.

For selvom oplevelserne på de to steder er meget forskellige, så er bygningerne med tiden blevet fysisk forbundne og den grønne drift fra Konventum er smittet af på Højstrupgård med ens affaldssortering, energitiltag og indkøb for bare at nævne få. 

Om Højstrupgård

Højstrupgård og Konventum deler 300.000 kvm land og kan derved tilbyde deres gæster naturskønne oplevelser til både arbejde og til fest. Selv indefra, føles det som at være midt i skoven, da man på Højstrupgård har valgt at have store partier af glas, så gæsterne til fulde kan nyde de smukke omgivelser.

Højstrupgård er en herskabsejendom med 12 mødelokaler og 36 værelser med udsigt til skov, hav eller park. Her er der rig mulighed for at få en naturrig oplevelse - selv inde fra.