DGI Byenmiljøledelse (1)

DGI Byens hotel og konferencecenter certificeret med Green Key

I januar 2021 blev DGI Byens CPH Hotel og CPH Konference certificeret Green Key gennem HORESTA og har bl.a. derigennem vundet staten SKI-aftale for møder og konferencer.

DGI Byen har taget udfordringen med at gøre deres forretning mere bæredygtig til nye højder og kan tilbyde deres gæster en bæredygtig oplevelse hvad end de besøger hotellet, konference centret eller Øksnehallen.

Med en ekstremt gennemarbejdet ansøgning, supporterende dokumentation samt det opfølgende kontrolbesøg er der ingen tvivl om den enorme indsats og de mange ressourcer DGI Byen har investeret i, at gøre deres produkter og services grønnere.

DGI Byen sikrer, at bevægelse og bæredygtighed går hånd i hånd

I DGI Byen er der bevægelse til hoved, hjerte og fødder. Der er udfoldelsesmuligheder, der fremmer menneskers trivsel og velvære. Med miljøforsvarlig omtanke og kompetente medarbejdere håber virksomheden på, at være en inspiration til alle dem, som bruger København.

Først og fremmest fokuseres der på de områder, som har høj gæstetrafik. Det gælder bl.a. i deres konferencecenter, på deres hotel og ikke mindst i deres store venue Øksnehallen. Her er der sat alle sejl ind på en bæredygtig og miljøbevidst omgang med alle de ressourcer, som virksomheden benytter.

Der stilles krav til leverandører i alt fra rengøring, brug af kemikalier, til fødevareleverancer, madspild og til vedligeholdelse af bygninger og indkøb af alverdens forbrugsvare. Alt har en betydning.

Når I skal vælge jeres næste mødested

Ved at vælge en DGI Byen gør I allerede en indsats for at skåne miljøet og samtidig sende et synligt signal til omgivelserne om, at I tager et miljøansvar.

Det samme gør staten og kommunerne i deres indkøbsaftale, der har valgt DGI Byen i en ny aftale for konferencesteder.

Læs mere: Green Key hjælper konferencesteder til ny statsaftale

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad DGI Byen kan tilbyde i form af grønne hotelmuligheder, grønne konferencemuligheder eller grønne leverandører, så kan du læse mere her.