Gknørrevinkel

Nørre Vinkel er endnu et Green Key hotel fra Small Danish Hotels

Flere Small Danish Hotels hoteller arbejder på at komme med i Green Key. Nu er det Nørre Vinkel ved Lemvig, som er blevet mærket med turismens internationale miljømærke.

Mærkningen af Hotel Nørre Vinkel betyder, at hotellet lever op til en lang række miljøkrav. På Hotel Nørre Vinkel betyder det bl.a. at vandhanerne er vandbesparende, at rengøringsmidler er miljøvenlige, og at de arbejder systematisk på at nedbringe hotellets miljøbelastning.

Derfor arbejder Hotel Nørre Vinkel løbende med at:

  • Lave nye miljømål og handlingsplaner
  • Holde øje med energi- og vandforbrug og økologiprocent
  • Uddanne og motivere nyt og eksisterende personale
  • Sikre at leverandører lever op til deres forpligtigelser

Oplev lokalområdet
Nørre Vinkel har i forbindelse med Green Key mærkningen givet forslag til oplevelser i lokalområdet. 

Spring på jernhesten: Når du skal opleve Lemvig og området omkring, er det allerbedst at gøre det på cykel. På den måde får du set det bakkede og bølgede landskab på tætteste hold, og der er rigtig gode cykelstier og ruter i området. Lej cykler i Lemvig hos Cykel-Mads eller Fri Bikeshop.

Blå Flag-strande: Der er to Blå Flag-strande tæt på hotellet. Besøg Vinkelhage Strand, der ligger nedenfor hotellet ved lystbådehavnen eller tag på Gjellerodde strand, der ligger 3 km nord for hotellet.

Blå Flag er en miljømærkningsordning, der garanterer, at stranden arbejder for at sikre vores fælles natur og miljø. Læs mere om Blå Flag-strande her.

Offentlig trafik: Hotellet anbefaler at tage en tur med den legendariske VLTJ (Lemvigbanen), som du sikkert kender fra musikgruppen Tørfisks sang. Toget kører til Thyborøn og Vemb. Se køreplanen på MJBA's hjemmeside.