par-paa-restaurant-webtop

Nyt restaurantkoncept på Nyborg Strand sætter bæredygtighed i fokus

Den 5. maj 2022 åbner ”Elev-restauranten” på Nyborg Strand, der, som navnet antyder, primært skal drives af hotellets elever.

Formålet med restauranten er at give eleverne et nyt perspektiv på deres uddannelse og den fremtid, der venter dem som udlærte, og samtidig at positionere Nyborg Strand som en attraktiv arbejds- og læreplads.

”Eleverne får ansvaret for alle processer og arbejdsopgaver, der er forbundet med at drive en bæredygtig restaurant – lige fra udviklingen af retter og tilpassede vinmenuer til indkøb og økonomi. For at inspirere vores elever til kontinuerligt at tænke nyt og bæredygtigt, arrangerer vi løbende elevture med forskellige relevante temaer, lige som vi ofte går på opdagelse i naturen omkring os for at udforske de mange gode råvarer, som kan tilføje det ekstra til vores menukort,” fortæller køkkenchef, Tina M. Madsen.