Comwellelbiler

Til efteråret får Odense Congress Center langt flere ladestandere til elbiler

Odense Congress Center (OCC), der modtog Green Key i starten af 2022, er i samarbejde med Clever på vej med en markant forøgelse af kapaciteten til ladning af elbiler ved det store kongrescenter på Fyn.

I løbet af efteråret vil OCC indvie en ny elbils-ladestation fra Clever med 20-24 ladere, som kan anvendes af både kongrescentrets gæster og alle elbilister. Samtidig får OCC også flere point i forbindelse med Green Keys kriterier.

Der er tale om en markant forøgelse af antallet af ladere, da OCC i dag kun har tre ladere til rådighed. De er til gengæld i brug mere eller mindre konstant, når der er aktiviteter i kongrescentret, og OCC oplever stor efterspørgsel på flere ladere.

”For os er samarbejdet med Clever et naturligt næste skridt på vejen mod et endnu mere bæredygtigt OCC,” siger Enrico Augustinus, administrerende direktør for OCC.

”Med hundredtusinder af møde-, messe- og koncertgæster på matriklen hvert år er det afgørende, at vi hele tiden arbejder på at minimere vores besøgendes miljøaftryk. Samtidig forventer vi en markant stigning i antallet af el- og hybridbiler fremover, så den nye ladestation er både en service til vores gæster her og nu og en fremtidssikring,” understreger direktøren.

Læs mere om Odense Congress Center...