Evon Blomstedt Huone Seasonal Greeting Letter

HUONE Copenhagen modtager Green Key certifikatet

HUONE Copenhagen, der slog dørene op som møde- og eventrum i 2019, er et nyt begejstret medlem af Green Key

“Det har altid været en prioritet at gøre alt hvad vi kan for at promovere bæredygtighed i eventbranchen. Jeg virkelig stolt af vores første Green Key certificering, i særdeleshed efter en lang forsinkelse forårsaget af pandemien.” udtaler Louise Adolph, CEO for HUONE Copenhagen der synes, at det er vigtigt at modtage Green Key certificeringen.

HUONE i København tilbyder kreative mødelokaler til møder og events og henvender sig til forretningsgæster fra hele verden. Virksomheden har sin oprindelse i Finland og har altid haft et stærkt fokus på mennesker, kultur og det miljø som virksomheden er en del af. I de seneste år har virksomheden taget flere skridt i retning af at afholde mere bæredygtige events.

Kollegaer og gæster med i den grønne indsats

HUONE Copenhagen har fjernvarme – og køling, og vand og energiforbrug kontrolleres månedligt, og der udarbejdes handlingsplaner for fremtidige forbedringer. Både kollegaer og gæster involveres i det grønne arbejde.

”At efterleve Green Keys kriterier har medført, at vi har gennemgået vores operationelle procedurer samt opfordret os til at kommunikere mere i dybden omkring emnet med hele teamet. Vi har også udviklet nye initiativer til at inddrage vores gæster og kunder i at skabe opmærksom omkring vigtigheden i at integrere miljø – og sociale faktorer i driften.” fortsætter Louise Adolph.

Affaldshåndtering omfatter både optimerede sorteringsmuligheder, øget genanvendelse, kommunikation med gæsterne samt fravalg af engangsprodukter. Derudover, fokuserer stedet  på at nedbringe deres CO2 aftryk via indkøb, menu design så som deres ”No Beef Policy” (læs: Ingen Oksekødspolitik)

Grundlægger begejstret

Evon Blomstedt, der er grundlægger af HUONE, deler også begejstringen over nyheden. 

“Selvom vi er en mindre spiller i sammenligning med de store hoteller, har vi stræbt efter at gøre vores for at skabe en mere bæredygtig mødeindustri ved f.eks. at udelukke oksekød fra den daglige menu og være ekstra opmærksom på vores kommunikation. Jeg er meget begejstret over at se HUONE Copenhagen officielt blive en del af Green Keys certificerede konference faciliteter og at blive en del af byen indsats for at blive frontløberen indenfor grønne møder, konferencer og events.” udtaler hun.

Læs mere om bæredygtige events hos HUONE Copenhagen