Guest on hotel 4.jpg

Bæredygtighed skal styrke dansk erhvervsturisme

Ny plan fra MeetDenmark – destinationsselskaberne på de fire største danske møde- og kongresdestinationer – skal tiltrække flere internationale møder, messer og kongresser.

MeetDenmark – det nationale udviklingsselskab for dansk erhvervs- og mødeturisme –præsenterer nu en bæredygtighedsplan som skal bidrage til, at dansk erhvervs- og mødeturisme bliver førende, når det kommer til at afvikle bæredygtige møder, messer og kongresser, skriver Standby.dk.

I en pressemeddelelse skriver MeetDenmark, at klima- og miljøudfordringerne er mere aktuelle end nogensinde. Fremtiden kalder på nytænkning og udvikling, ikke mindst for aktører inden for erhvervs- og mødeturismen. Erhvervs- og mødeturismen udgør en væsentlig del af dansk turisme. Efter coronakrisen har erhvervsturismen fået øjnene op for, hvordan branchen kan gentænke sig selv, hedder det.

Pia Lange Christensen, bestyrelsesformand for MeetDenmark og til daglig direktør for destinationsselskabet VisitAarhus, siger i pressemeddelelsen:

”Vi står som branche ved en skillevej efter pandemien, og det er vigtigt, at vi ikke bare vender tilbage til ”business as usual”. Vi håber med planen at sætte yderligere turbo på bæredygtig udvikling af dansk erhvervs- og mødeturismen og mobilisere branchen om en fælles retning – både når det gælder den grønne omstilling og den bredere samfundsværdi af større møder, messer- og kongresser.”

Læs hele historien her.