Evon. Huone. Copenhagen. Green Key 800X533

Huone styrker sin markedsposition med ny CEO og Green Key certificering

Det kendte møde- og eventcenter Huone beliggende tæt på Københavns Lufthavne, styrker sin position på den danske møde- og eventscene.

På trods af en verdensomspændende pandemi har HUONE klaret sig rigtigt godt. Man har siden åbningen tilbage i 2019 med succes afholdt over 1.300 arrangementer og ser positivt på fremtiden. Dog noterer man sig også, at mødeindustrien ser anderledes ud efter pandemien. Konkurrencen om mødegæsterne er skærpet især i København med de mange nye hoteller, som er skudt op, men også fokus på økonomi, klimaaftryk, ændrede rejsevaner mv. stiller nye krav til aktørerne. Dette er man hos HUONE meget bevidste om. Evon Blomstedt, grundlægger og koncernchef for HUONE, udtaler:

"Fremtiden efter pandemien, ‘New Normal’, er en spændende tid for os alle i mødeindustrien. Der forventes meget af os på alle niveauer og hos HUONE er vi mere end klar til de nye udfordringer. Vi glæder os derfor rigtig meget til samarbejdet med vores nye CEO, Pia Schultz, og jeg er overbevist om, at Pia har den helt rette profil til at kunne tage HUONE Copenhagen til nye højder."

HUONE Copenhagen er nu den første af fire enheder i virksomheden, der er bliver Green Key certificeret