Christiansunn (1)

Alle arbejdede sammen for Green Key-certificering

I Visitor Magasinet fortæller direktør Christian Sund om, hvordan hele Cirkusbygningen og dens personale arbejdede sammen om at blive tildelt Green Key.

Cirkusbygningen er netop blevet Green Key International-certificeret, men da jeg kom til, lå fokus ikke særlig meget på miljø og bæredygtighed,” siger Christian Sunn til Magasinet VISITOR og fortæller, at det praktiske ikke engang var det største problem. Den ægte udfordring var at inspirere medarbejdere til at se vigtigheden i projektet.

Selvom Christian kun har været på posten i kort tid, har han allerede formået at lave en stor transformation på tværs af faggrupper.

”Heldigvis er vi kommet i mål på grund af en sublim holdindsats. Det er en milepæl, jeg som leder er meget stolt af, for det understreger, hvor meget vi kan, når vi står sammen.”

Direktøren understreger, at certificeringen er vigtig på flere parametre.

”For mange virksomheder er det allerede et krav med miljøcertificering, når der skal holdes arrangementer. Desuden tror jeg på, at unge mennesker i dag prioriterer at være en del af en arbejdsplads, der har fokus på bæredygtighed. Og dem vil vi nu have nemmere ved at tiltrække.”

Læs mere i Visitor Magasinet...