Wtc Konference Navne Paa Doere 1440

Green Key til konferencecenteret WTC Ballerup

WTC Ballerup Konference Center, der er en del af et internationalt businesscenter, har fokus på bæredygtighed og er nu mærket med Green Key

World Trade Center Ballerup ligger i Ballerup industripark og er et moderne Business Center. I Ballerup, mere nøjagtigt omkring Lautrup Park, er der et cluster af virksomheder, hvor mange arbejder og sparer omkring bæredygtig udvikling. Der er stor vidensdeling og intern konkurrence indenfor den bæredygtige udvikling, hvor WTC Ballerup faciliterer inspirationsmøder om bæredygtighed til inspiration og glæde for alle virksomhederne i hele Business Centret.

World Trade Center Ballerup er enormt engagerede og dedikeret til omstillingen. De danner rammerne, så eksterne kan leje sig ind, og gør rigtig meget for at præge de andre virksomheder og fremme den grønne udvikling i huset.

WTC Ballerup er medlem af FN Global Compact, har etableret solceller på 547 paneler, som dækker størstedelen af deres strømforbrug. Al øvrig strøm de får leveret er certificeret miljøvenlig strøm fra Norsk Elkraft.

Og nu er konferencecentret også mærket med Green Key.

Læs mere om WTC Ballerups grønne indsats…