green-key-til-vaerket

Værket i Randers er blevet Green Key certificeret

Ebba Burkal Bertelsen, administrationschef og bæredygtighedskoordinator fra Værket, har nu modtaget Green Key diplom.

Værket i Randers er nu blevet Green Key certificeret og føjes til den lange liste af turismevirksomheder i Aarhusregionen som har fået diplomet med den grønne nøgle på.

”Bæredygtighed er et højt prioriteret fokusområde på Værket. Alt hvad vi gør, har vi mål om at gøre endnu mere bæredygtigt. Med Green Key-certificeringen er vi kommet endnu et skridt på vejen. Vi arbejder med bæredygtighed for at tage ansvar i verden, for at blive en bedre og mere attraktiv arbejdsplads, og for at holde os relevante og attraktive for kunder og samarbejdspartnere.”, siger Værkets musik- og teaterchef, Mikael Qvist Rørsted i en pressemeddelelse.

Værket har deltaget i et gratis, individuelt certificeringsforløb, som hjælper virksomheder med at nå hele vejen i mål med at opnå en certificering. I Danmarks nye nationale strategi for bæredygtig vækst i dansk turisme er et af målene nemlig at øge antallet af certificeringer.

Certificeringsindsatsen er en del af projektet Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling som Dansk Storbyturisme, MeetDenmarkWonderful CopenhagenDestination Fyn Destination NORD og VisitAarhus står bag og som støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.