Sustainable woman on stairs.jpg

1.500 bæredygtige forslag for hoteller

En god historie mens mange hoteller holder lukket. Comfort Hotel har fået 1.500 forslag fra sine gæster til, hvordan hotellerne kan handle bæredygtigt og udvikle et mere miljøvenligt hotelophold.

Fra midten af september 2019 og to måneder frem, inviterede Comfort Hotel alle sine gæster til at tjekke ind på en ‘Green Rehab’.

Her kunne gæsterne lære mere om hotelkædens fokus på bæredygtighed og selv bidrage med ideer til, hvordan kæden kan skabe et mere miljøvenligt hotelophold.

På hotelkædens 34 hoteller blev gæster blandt andet introduceret til kædens fokus på at reducere madspild, farlige kemikalier og brugen af plastik.

Det endte med over 1.500 forslag fra hotelkædens gæster og målet er at implementere flere af disse i løbet af 2020. Hotelkæden vil blandt andet teste vandmålere, der tilkobles en app, og giver gæsten mulighed for at måle sit vandforbrug under opholdet.

En af de bedste ideer, som vi har valgt at teste i 2020, var at tilslutte en vandmåler med dertilhørende app til vandet i bruseren, så gæsterne kan måle deres vandforbrug.

Læs hele artiklen på Turisme.nu