guldsmeden-1-1920x1280

Guldsmeden er grundlagt på bæredygtighed og innovativ design

På HORESTA´s Årsdag om bæredygtighed i november sidste år modtog Guldsmedens Sandra og Marc Weinert MARIA-prisen for deres indsat indenfor bæredygtig turisme. VISITOR beskriver, hvordan de med deres innovative design og bæredygtige tilgang har skabt et imponerende hotelbrand

Sandra og Marc åbnede i år 1999 deres første hotel i Guldsmedgade 40 i Århus. Det var for Sandra en mulighed for at tilbringe mere tid med baby Axel på armen fremfor at pendle til jobbet som grafiker. Og netop med Sandras visuelle forståelse og Marcs erfaringer som arkitekt mente parret, at de havde det, der skulle til for at skabe et flot hotel. To årtier senere har parret 11 hoteller i fem lande.

Men hvornår gik det op for dem, at de havde fat i et hotelkoncept ud over det sædvanlige?

Læs hele Visitor-artiklen...

Læs også: Guldsmeden Hotels vinder turismepris for bæredygtighedsindsats

Foto: Büro Jantzen