HIMMERLAND_GOLF_RESORT_PRESSE_24.jpg.jpg

Himmerland Golf & Spa Resort modtog økologisk spisemærke

Inden Himmerland Golf & Spa Resort lukkede ned pga coronavirussen modtog Spahotellet Det Økologiske Spisemærke i bronze som det første spisested i Vesthimmerland

"Det er vores ambition, vi skal være endnu grønnere og endnu mere bæredygtige de kommende år," siger adm. direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort. Den officielle overrækkelse af spisemærket fra Rådet for Grøn Omstilling skette ved et arrangement den 15. januar med deltagelse fra en række inviterede gæster.

Mindre kød fremover

"Alt i tiden peger på, at vi skal den grønne vej og spise mindre kød. Vi vil gerne vise, at man sagtens kan lave mad på en grønnere måde uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi gør det af kærlighed til naturen og til de mennesker, der skal spise vores mad," siger Magnus Toft Pedersen, der er F&B Manager hos Himmerland Golf & Spa Resort.