Hotel Facade

Skt. Annæ nyt Green Key hotel centralt i København

Som nyrenoveret hotel og med Det Økologiske Spisemærke i sølv, har Skt. Annæ haft rigtig gode forudsætninger for en Green Key mærkning. Nu er hotellet kommet i mål efter de startede processen i starten af året.

Skt. Annæ har været under en omfattende totalrenovering i over 5,5 år og herefter fremstår hotellet på mange måder helt nyt – også i forhold til energi- og vandinstallationer.

Alle brusere, haner og toiletter lever op til Green Key krav til vandbesparelse. Alt belysning er energibesparende, og der er lyssensorer mange steder og nøglekort på værelser, som er med til at holde energiforbruget nede.

Hotellet har også modtaget Det Økologiske Spisemærke i sølv og benytter Guldsmedens Iloveessentials pjejeprodukter, hvor begge tiltag  trækker i en bæredygtig retning.

4 stjernet boutique hotel

Hotel SKT. Annæ, som ligger midt i København mellem Nyhavn og Amalienborg, er klassificeret som et firestjernet boutique hotel, og har nu 145 værelser og suiter. Hotellet blev overtaget af i 2013 af familien Hildebrandt, som i dag er hotellets ejere.

Efter færdiggørelsen af de soft-renoverede værelser, viste det sig hurtigt, at de ikke levede op til, de nu, højere forventninger til hoteller. Derfor besluttede hotellet at totalrenovere de soft-renoverede værelser. Samtidig blev der tilføjet 3 nye luksuriøse lejligheder i hotellets separate bygning på Sankt Annæ Plads 14. Denne renoveringsproces skulle vise sig at blive hotellets sidste i den omfattende totalrenovering, som strakte sig over 5,5 år

Læs mere om Hotel Sankt Annæ...