1521261093 Billede Park

Green Key til Milling Hotel Park i Middelfart

Milling Hotels overtog Hotel Ritz i Aarhus med Green Key. Nu er kædens hotel i Middelfart også belønnet med turismens miljømærke.

Kan man lide at tage den mere klimavenlige offentlige transport til møder og overnatning. Så ligger Milling Hotel Park med Middelfart Station i baghaven – dog med støjværn. Men hotellet har også almindelige parkeringspladser og ladestander til at oplade oplade elbil.

Nu har hotellet også fået Green Key.

Eksempler på miljøindsats på Hotel Park

Hotellet har længe gået op i at reducere deres ressourceforbrug, hvilket kommer til udtryk i mange indarbejdede procedure som f.eks. reduktion af temperaturen på værelserne mellem kl.12.00-15.00.

Især det nybyggede konference - og mødefaciliteter består af energivenlige og vandbesparende løsninger med sensor-reguleret belysning og centralstyring af varme og udluftning, der kan indstilles og reguleres fra afstand og efter behov.

Hotellet arbejder også aktivt på at nedbringe madspild. I forbindelse med corona-situationen er hotellet gået væk fra frokostbuffet, hvilket har reduceret madspildet. Overskydende mad fra morgenmadsbuffet'en går heller ikke til spilde, da det sælges via app'en "too good to go".

Milling med øget fokus på bæredygtighed

Også hos Milling Hotels er der øget fokus på bæredygtighed. Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der bygger på grundstenen af hjemlighed og nærvær. Kæden består i dag af 10 hoteller, alle centralt beliggende i de respektive byer: Odense, Middelfart, Kolding, Maribo, Aarhus og Aalborg.

Kæden overtog i foråret 2019 Hotel Ritz i Aarhus og rykkede for første gang ind i smilets by. Hotel Ritz havde i forvejen Green Key og nu spredes indsatsen til kædens andre hoteller – det omtalte Milling Hotel Park i Middelfart.

Læs mere om hotellet...