manonlessuit

Luksus i din egen by kan godt være bæredygtighed

Berlingske Tidende fremhæver i en artikel hoteller med luksus, hvoraf Hotel Ottilia og det femstjernet Manon Le Suites er mærket med Green Key.

Berlingske Tidende har artiklen Her er den ultimative guide til et døgn med luksus i din egen by. fundet seks steder, der kan anbefales – uanset om man er til tropiske planter, ild i pejsen eller classy 1920er-stil.

To af dem har turismens internationale miljømærke Green Key. Det drejer sig om Hotel Ottilia, som netop har modtaget Green Key, mens Manon Les Suites er en del af Guldsmedens bæredygtighedsindsats.

Hotel Ottilia i Carlsberg Byen

Hotel Ottilia ligger i Carlsberg Byen i en bygning fra 1881. På trods af at bygningen er gammel og fredet har hotellet gjort en masse for at drive en miljøvenlig virksomhed

Læs om: Mærkning af Hotel Ottilia viser at luksus og bæredygtighed hænger sammen

Et stykke Marokko midt i mylderet

Hvis du går og drømmer om en sviptur til Bali eller længes efter dengang, man lige kunne tage et fly til Marokko, kan man bare tage turen til Gyldenløvesgade i København.

Green Key mærket Manon Le Suites har fået tildelt 5 stjerner. Bag hotellet står den bæredygtige kæde Guldsmeden Hotels, der i alt driver 11 hoteller i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrig samt på Island og Bali.

Læs også: 5 stjerner til bæredygtigt Guldsmeden Hotel

Øvrige Green Key hoteller med 5-stjerner

To øvrige  hoteller, der også har vist, at luksus kan kombineres med bæredygtighed, er Marroitt og Radisson Collection Royal Hotel, som begge er mærket med Green Key.