sinaturplastikstol

Sinaturs plastaffald skal bruges til egne bæredygtige møbler

"Vi regner med, at vi allerede i starten af 2021 kan præsentere de første produkter af eget plastaffald”, fortæller Claus Nielsen, direktør på Frederiksdal Sinatur

Sinatur Hotel & Konference og designmøbelvirksomheden HOUE går sammen i visionært partnerskab om cirkulær økonomi

Sinatur Hotel & Konference har indgået et vigtigt partnerskab med designmøbelvirksomheden HOUE som et led i målsætningen om at være CO2-positive og 100 % affaldsfrie inden 2030.

Hovedformålet med samarbejdet er, at plastaffaldet fra alle seks Sinatur-hoteller skal sendes til HOUE, som vil bruge det til at skabe nye, bæredygtige møbler og produkter til hotelkæden.  

Det er ikke første gang, at HOUE og Sinatur samarbejder omkring produktionen af bæredygtige møbler. Flere af hotellerne har allerede designstolen FALK stående, som ligeledes er produceret af affaldsplast fra danske husholdninger og produceret af HOUE. Men hvorfor bruge andres plastaffald, når man kan anvende sit eget og dermed gøre historien om hotellernes møbler endnu mere nærværende og samtidig vide, at plastaffaldet genanvendes på bedste vis?

”I Sinaturs samfundsambition er det meget klart defineret, at strategisk samarbejde er en vigtig del af missionen. Vi er derfor også ualmindeligt glade for det partnerskab, vi nu har indgået med HOUE, som sætter en yderligere dimension på vores arbejde ed bæredygtighed og åbner dørene for en affaldsfri fremtid på hotellerne.

 Der behøver ikke være langt fra tanke til handling, når man arbejder med fælles interesser. Vi regner med, at vi allerede i starten af 2021 kan præsentere de første produkter af eget plastaffald”, fortæller Claus Nielsen, direktør på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

Lars Houe, der er ejer af HOUE, stemmer i og tilføjer:

”Vi har en mission om, at vi på baggrund af stærke strategiske alliancer skal hjælpe vores partnere med at bruge deres plastaffald til danskproducerede designprodukter. Og i den forbindelse er det en gave at samarbejde med Sinatur Hotel & Konference.

Det er smukt, når bæredygtige visioner bliver omsat til konkret handling gennem et tæt samarbejde på tværs af værdikæderne.”