010519-sinatur-haraldskaer_kari_026

Podcast om bæredygtig turisme: Stil krav og stil skarpt

Hør Kari Brandsgaard fra Sinatur Hotel Haraldskær (nu på vej til Jørgensens Hotel) fortælle om kædens bæredygtige rejse startende med modtagelse af Green Key tilbage i 1996.

Bæredygtighed bliver et stadigt vigtigere konkurrenceparameter i dansk turisme i takt med, at flere og flere gæster prioriterer bæredygtighed i deres ferievalg. Men hvordan omsætter man de flotte ord til konkrete handlinger?

Dansk Kyst og Naturturisme har i en podcast talt med direktør Kari Brandsgaard fra Sinatur Hotel Haraldskær (nu på vej til Jørgensens Hotel), som kommer med konkrete eksempler på grønne valg fra hotelkædens mangeårige arbejde med bæredygtighed. Der tales også med Erik T. Johnson, fagleder for bæredygtig forretningsudvikling i Dansk Industri for at høre, hvad vi i turismen kan lære af andre brancher. 

Hør podcasten her...

Podcasten er skabt i samarbejde mellem Erhvervshus Sydjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme.