Udsigt Til Vandet

Flere feriecentre tager med på den grønne rejse

Kysthusene Gilleleje er Green Keys seneste medlem i familien af feriecentre.

Kysthusene Gilleleje har længe arbejdet med den grønne omstilling. Allerede i 1984 var der jordvarme på stedet suppleret med oliefyr. I 2014 blev oliefyret erstattet med varmepumper, som både giver besparelser på bundlinjen såvel som i CO2 regnskabet ved at eliminere ca. 120.000 liter olie om måneden.

I 2017 fik virksomheden etableret solceller på taget til opvarmning af pool, og der er mange flere grønne tiltag kikkerten. Den grønne omstilling er begyndt at fylde i alle aspekter af deres forretning. Foruden deres energitiltag, så arbejder virksomheden intenst med at sænke forbruget af kemikalier i rengøring, at spare på vandet og ikke mindst at sørge for ordentlig genanvendelse.

Som grønt feriecenter er Kysthusene Gilleleje med til at sætte en ny dagsorden indenfor bæredygtig turisme.

Læs også: Feriepark på Fyn runder grøn milepæl