Travelbooksinatur

TheTravelBook deler ud af Sinaturs bæredygtige hemmeligheder

TheTravelBook har besøgt Sinatur, og deler nu ud af kædens bæredygtige hemmeligheder

Oplev alle Sinaturhotellerne på første hånd, når Rasmus fra TheTravelBook tager dig med på en spændende Tour de Sinatur.

Her fortælles med skønne billeder og sjove beretninger om alt fra hemmeligheder om interiøret til direktørernes kommende planer for hotellerne. TheTravelBook besøger også kædens firbenede naboer, lokale gårde og leverandører.
 

TheTravelBook skriver om Green Key mærkede Sinatur:

Sinatur hotels are a leading hotel chain when it comes to sustainability.

At these hotels, everything has been thought of in terms of green tourism. They take care of their employees and helps them continue their education in hospitality. They have a plan for food waste, their energy use, renovation of the hotels, and food which is a huge part of their concept is all well thought of. The hotels support their local communities and are leading in green tourism in Denmark.

Læs også TravelBook´s bog om Staycation in Denmark...