Voguecocohotel2021

Vogue dømmer bæredygtigheden på Coco Hotel et ”stylish standout”

Både Coco Hotel, København og Green Key er fremhævet for deres bæredygtige indsats i det internationale magasin, Vogue med overskriften: ” Kan dette chique Københavnerhotel være forbillede for bæredygtighed i hotelbranchen?"

Når et lille hotel i København når til de glamourøse sider i magasinet Vogue er det en lille sejr for hele Københavns hotelbranche. Når deres bæredygtigheds indsatser bliver omtalt som værende et ”stylish standout” af denne globale trendsætter, så må det siges at være en kæmpe sejr for os alle.

Denne artikel er ikke kun en hyldest til Coco Hotels enorme bæredygtige indsats. Det også det endelige farvel til myterne omkring at bæredygtighed i hotelbranchen både er kikset, urealistisk og kompromitterer gæsteoplevelsen. Det er et vidnesbyrd om det faktum, at i hotelbranchen er grønt det nye sort.

Dette grønne fokus har også haft uventede fordele for Coco Hotel, så som en mere intim gæsteoplevelse, hvor automatisering er blevet erstattet af menneskelig kontakt.

Det er hoteller, som Coco, der med deres bæredygtige indsatser sætter standarder for bæredygtighed i hotelbranchen og hjælper os mod de rejsendes ligevægt: ”at opleve verden uden at true dens fremtid”.

Hvert et lille skridt i denne retning er vigtig, da det at rejse kan være en kostelig affære for naturen og samtidig en aktivitet der ikke ser ud til at stoppe, når grænser igen er åbne.

Green Key, verdens førende miljømærke i turismebranchen, er også nævnt i denne artikel. Mærker så som Green Key er vigtige værktøjer, der kan hjælpe virksomheder som Coco Hotel med at systematisere deres miljøindsats, validere den og kommunikere det til verden.

Læs denne fulde artikel i Vogue (på engelsk) her