Skileverandør

BC Hospitality Group har vundet Statens Konference Udbud

Det betaler sig at være grøn: BC Hospitality Group har vundet Statens Konference Udbud (SKI), som leverandør af mødefaciliteter til den offentlige sektor, med to af virksomhedens enheder: Bella Sky Conference & Event og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Bæredygtighed har spillet en væsentlig rolle i SKIsvalg af leverandører. Kriterier som f.eks. Green Key certificering, reduktion af madspild, affaldssortering og andelen af økologiske madvarer, har stor betydning når mødeleverandører skal vælges, og her ligger BC Hospitality Group helt i top.

Rikke Lolk Fjeldsted, Director of Sales - Hotels & Conference Venues siger: ”Bæredygtighed og det gode værtskab er kendetegnende for alt hvad BC Hospitality Group står for, vi arbejder ud fra begrebet Responsible Hospitality, vores version af CSR. Det betyder helt konkret, at vi udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder, også tager ansvar for hvordan vores forretning påvirker miljø og samfund.”

BC Hospitality Group er blandt Danmarks største og førende virksomheder indenfor hoteller, konferencer, events og hospitality. Den nye 14.000 kvadratmeter store multiarena, som åbner i løbet af 2021, er med til at cementere positionen.