Getimage

Nørre Vosborg får miljømærket Green Key

Familien Bühlmann - som har overtaget flere hoteller - fik tidligere Green Key mærket Aalborg Airport Hotel og nu er Nørre Vosborg også blevet mærket.

Hoteller mødes i stigende grad med krav fra kunderne om at tage ansvar og skrue ned for forbruget. Hos Nørre Vosborg har man taget konsekvensen og er gået målrettet efter miljømærkningen Green Key, skriver Holstrebro.dk.

”Miljøet er og bliver noget, vi som hotel både vil og skal forholde os aktivt til i dag. Vi er ligesom alle andre brancher nødt til at følge med tiden, og både gæsterne og vi som virksomhed har interesse i at nedbringe vores samlede forbrug til gavn for miljøet,” siger hoteldirektør Thomas Holme

For at blive tildelt miljømærket Green Key kræver det, at virksomhederne lever op til en række strenge miljøkrav, der er blevet løbende opdateret, siden mærkeordningen blev lanceret herhjemme i 1992. Mærkeordningen, der har sekretariat i HORESTA, er repræsenteret i over 65 lande i verden.

Læs mere på holstebro.dk