uge-28_green-invest_credit_green-solution-house_1600x900

Green Solution House hotelbyggeri med næsten 100 procent træ

Green Solution House er tidligere hædret for den bæredygtige indsats og med en kommende ny værelsesfløj sættes nye standarder i forhold til klimaneutralt byggeri.

En helt ny værelsesfløj med 24 værelser, et mødelokale samt en tagetage med spa-afdeling. Det er hvad Hotel GSH, Green Solution House, i Rønne kan byde på, når byggeriet er tilendebragt midt i september, skriver GrønTeknik.dk.

Hotellet er - som navnet antyder - i forvejen et særdeles grønt og bæredygtigt mønsterprojekt fra 2015. Gennem årene har både byggeriet og hoteldirektør Trine Richter hjemtaget priser og ros såvel nationalt som internationalt, blandt andet fik Hotel GSH EU's miljøpris i 2016. Og med den kommende nye fløj får Danmark et nyt bæredygtigt CLT-bygget fyrtårnsprojekt, som flytter overliggeren for, hvad der er muligt i forhold til klimaneutralt byggeri.

”Når man kan finde ud af det i nogle af vores omkringliggende lande som Tyskland, Østrig, Schweiz, Norge og Sverige, så undrer det mig, at vi ikke kan gøre det samme,” siger hoteldirektør Trine Richter, Hotel GSH.

Læs hele historien her.