Nyborgstrandjanlarsen

På Nyborg Strand køres knap 73 % af deres affald til genanvendelse

Nyborg Strand har længe arbejdet med miljø og bæredygtighed siden tildeling med Green Key. Efter at Jan Grimstrup Larsen er tiltrådt som direktør, er dette arbejde som fx affaldssorteringen sat yderligere i system.

Nyborg Strand har været i gang med sortering af affald i mange år, men helt målrettet og målbart har hotellet fokuseret på indsatsen siden marts måned sidste år, og medarbejderstaben på Nyborg Strand har alle gjort en stor indsats

Og resultatet er markant. Hotellet og personalet er faktisk så gode til at sorterer, at 72.62 % af deres affald siden 1. maj i år er kørt til genanvendelse. Det er hoteldirektør Jan Grimstrup Larsen meget stolt af, men hotellet arbejder fortsat for at blive endnu bedre.