487_312116

Hotel Fjordgården indstillet til Landdistriktspris

HORESTA indstiller Hotel Fjordgaarden til Landdistriktsprisen 2021 for sit bæredygtige arbejdet bl.a. i forbindelse med Green Key tildelingen

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek kårer den 11. oktober vinderen af Landdistriktsprisen 2021 til Landdistriktskonferencen. HORESTA har indstillet Hotel Fjordgaarden, som er med i opløbet om prisen.

Hotel Fjordgaarden bør anerkendes for deres fokus på bæredygtighed og udvikling af lokalområdet, hvor indsatsen virkelig gør en forskel i et tyndt befolket, men naturskønt område. Hotel Fjordgaarden har formået at gøre en særlig indsats i forhold til det bygningsmæssige og det gastronomiske med brug af lokale fødevarer. Det er en indsats, der har båret frugt, idet der er blevet skabt fornyet lokal udvikling samt lokale vedvarende arbejdspladser.

Hotellet er derudover det første hotel i Ringkøbing-Skjern Kommune, der har opnået den internationale miljøcertificering Green Key. Det skyldes blandt andet, at de har investeret i at blive stærke på en række miljøkrav inden for energi, vand og bæredygtig mad. Ambitionen er, at hotellet skal blive CO2-neutralt.

HORESTA har indstillet Birgitte Boserup fra Saltoftehus, Dragsholm Slot og Hotel Fjordgaarden, som alle gør en stor forskel for lokalsamfundet og formår at skabe en unik, positiv udvikling af landdistrikterne.

Læs mere på HORESTA´s hjemmeside…