Omstillingspuljen hjalp Hotel Hillerød med at opnå Green Key

Hotel Hillerød har brugt penge fra Omstillingspuljen til rådgivning og kompetenceudvikling med henblik på at opnå en Green Key certificering for deres arbejde med bæredygtighed gennem 15 år.

Administrerende direktør Katja Slüter fra Hotel Hillerød fortæller:

”Vi valgte at gribe chancen da Omstillingspuljen blev udbudt. Det har givet os mulighed for midt i en krise at få hjælp fra en professionel konsulent til at omstille vores virksomhed. Hele projektet er drevet af vores medarbejdere, for vi kan godt opnå de 150 kriterier i Green Key, men vi skal også drive det. Derfor har alle medarbejdere været med i projektet fra dets spæde start og været med til at skrive vores miljøpolitik og vi har sammen udviklet vores mål i bæredygtighedsprojektet.

At få medarbejderne med har været afgørende for det er dem som i deres dagligdag eksempelvis sørger for at minimere madspild eller at kommunikere med gæsterne om affaldssortering. For os var det helt oplagt at søge midlerne til vores omstillingsprojekt og vores videre arbejde med bæredygtighed."

Hotel Hillerød er en af de knapt 700 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Du kan læse meget mere om Omstillingspuljen og dine muligheder for at ansøge her.

Se også video her: https://vimeo.com/user140715892