hotel3

Radisson gør som første hotelgruppe, møder og arrangementer CO2-negative

Radisson introducerer som første hotelkæde i verden CO2-negative møder

Book dit arrangement på et af Radissons hundredvis af deltagende hoteller i EMEA inden den 31. januar 2022, og Radisson gør dine møder og arrangementer kulstofnegative.

Dette gøres automatisk, og uden omkostninger for dig, ved at udligne det dobbelte af CO2-udledningen, som møder og arrangementer afholdt på Radissons hoteller producerer, hvilket gør dem CO2-negative.

Dette initiativ er tilgængeligt på deltagende hoteller i EMEA til møder og arrangementer, der finder sted før den 31. marts 2022

Hvordan Radisson beregner

Radissons hotellers CO2-fodaftryk er beregnet ud fra det førende værktøj i gæstfrihedsindustrien, Hotel Carbon Measurement Initiative (HCMI).

Udviklet til at måle og analysere CO2-fodaftrykket fra hotelophold og møder på en konsekvent og gennemsigtig måde, HCMI-rammen gør det muligt for Radisson at beregne de kulstofemissioner, der er allokeret til et mødelokale for at udligne dem i overensstemmelse hermed.

HCMI-metoden inkluderer al energi, der bruges på stedet. Det inkluderer også, hvis det er relevant, kulstofemissioner fra udvalgte outsourcede operationer (f.eks. vaskeri). Metoden inkluderer ikke begivenhedsdeltagernes rejse til og fra hotellet.