screenshotplus2021-12-14plusatplus092514

Booking.coms nye 'Travel Sustainable Badge' hjælper brugerne med at finde miljømærkede overnatningssteder

Hoteller og øvrige overnatningssteder kan få tilføjet Green Key til deres profilside, så besøgende kan se og vælge de mere miljøbevidste turistvirksomheder.

Booking.com har lanceret et nyt Travel Sustainable Badge, som gør det nemmere for rejsende at finde miljøbevidste virksomheder.

Green Key opfylder GSTC-standard for miljømærker målrettet turisme og vil derfor kunne vises på den populære booking-side.

Booking.com har introduceret et bæredygtighedsprogram, der kan bruges af alle globale partnere. Det er skabt for at motivere rejsebranchen til at handle mere bæredygtigt og for at gøre det nemmere for rejsende at træffe bæredygtige bookingvalg.

Booking.com Travel Sustainable-badget deler deres partneres bæredygtighedspraksis, så offentligheden kan forstå de initiativer, som virksomhederne tager, før de træffer deres valg. Det giver dem, der er miljøbevidste, mulighed for at foretage deres reservation med tillid til, at deres besøg vil have en lav indvirkning på destinationen.

Der er 32 bæredygtighedspraksis, som virksomheder kan vælge imellem, og påstandene verificeres af uafhængige fagfolk i bæredygtighedssektoren. Initiativerne deles desuden på adskillige sprog.

En tidligere undersøgelse fra Booking.com viser, at 73 % af rejsende sandsynligvis vil reservere et værelse i en virksomhed, der har fokus på bæredygtighed. Men 41 % er ikke klar over, hvordan man identificerer bæredygtige rejsemuligheder. Dette problem løses nu ved at bruge det nye badge, der viser virksomheder, der er berettiget til badget, da de er blevet verificeret og opfyldt bæredygtighedskriteriemodellen. Desuden giver emblemet virksomhederne yderligere anerkendelse for deres indsats.