Møde1

Booking.com-rapport: Klimavenlig turisme vejer stadigt tungere for danskerne

Mere end 100.000 overnatningssteder i hele verden bliver nu anerkendt for deres bæredygtige tiltag med mærkaten "Bæredygtigt overnatningssted" på Booking.com.

Når vi rejser på ferie både i Danmark og resten af verden, ønsker flere og flere af os at gøre vores rejse mere klimavenlig og bæredygtig, end vi tidligere har gjort. Ny rapport fra Booking.com viser, at næsten end to ud af tre danskere ønsker at rejse mere bæredygtigt i det kommende år. Det skriver MarketConnect.dk.

“I hotel- og turismebranchen mærker vi tydeligt, at både danske og udenlandske rejsende i høj grad har taget bæredygtighedstanken til sig, og at det er noget, vi tænker meget over, når vi tager på kortere eller længere ferier og rejser. Der er mange måder, og mit indtryk er helt klart, at de rejsende tager godt imod de forskellige initiativer og værdsætter, at man gør en aktiv indsats,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef ved HORESTA.

Han er ikke overrasket over tallene fra Booking.com, og mener i det hele taget, at der de seneste år er sket et markant skred i måden, vi tænker bæredygtighed på rejsen.

Læs hele historien her.