3886-hotel-nyborg-strand-i-offensiven

Booking.com offentliggør tendenser indenfor bæredygtige rejser i 2022

Den største undersøgelse af bæredygtige rejser fra Booking.com til dato viser et stigende ønske om at foretage mere hensynsfulde og bevidste valg i forbindelse med hele rejseoplevelsen.

Booking.com har offentliggjort en ny undersøgelse med besvarelser fra over 30.000 rejsende fordelt på 32 lande og områder som viser at effekten af deres rejser er meget vigtig for de rejsende.

  • 62% af de danske rejsende siger at de ønsker at rejse mere bæredygtigt i de kommende 12 måneder, hvilket er en stigning på 14 procentpoint sammenlignet med virksomhedens data fra 2021.
  • 68% af de danske rejsende siger at det er vigtigt for dem med bæredygtige rejser, og over en tredjedel af de adspurgte (39%) siger at de seneste nyheder om klimaforandringer har påvirket dem til at tage mere bæredygtige valg i forbindelse med deres rejser.
  • I denne forbindelse siger over en femtedel (23%) at bæredygtige tiltag fra overnatningsstedernes og transportudbydernes side spiller en vigtig rolle i deres valg af overnatningssted og transportmidler.
  • Faktisk siger 56% af de rejsende at der er større sandsynlighed for, at de ville vælge et bæredygtigt overnatningssted – uanset om de aktivt ledte efter et eller ej.

Læs mere her