sinaturmiljopris2021

Lad energien blomstre, hos Sinatur Hotel & Konference

Den smukke natur omkring alle Sinaturs hoteller får automatisk energien til at blomstre, når du besøger et af Sinaturs hoteller.

Med øget energi følger større effektivitet, som en af de store fordele ved, at holde møder og konferencer hos Sinatur Hotel & Konference. Sinaturs møde og konferencelokaler byder på storslået udsigt, hvor naturens flotte farver udenfor ligeledes kan virke stimulerende på koncentration og læring under din mødedag.

Sinatur-hotellerne har længe købt 1 m2 jord via Den Danske Naturfond for hvert møde eller konference, der bliver afholdt på et af Sinaturs hoteller. På den måde sikrer Sinatur sammen med sine gæster, at planter og blomster har de bedste betingelser for at berige os med deres særlige kræfter.

Vidste du, at Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference samt Storebælt Sinatur Hotel & konference har deres helt egne Biodiversitetsparker, der får den vilde natur omkring os til at blomstre yderligere op?

Du kan læse mere om parkerne og deres vigtige gøremål her