Download (2) (1)

Ombygning af Fjelsted Skov har været bæredygtig

I efteråret ombyggede og renoverede Fjelsted Skov Hotel & Konference sit receptions- og loungeområde. I renoveringen bestræbte de sig på at tænke bæredygtighed ind i alle valg.

Alt inventar er specielfremstillet til Fjelsted Skov af en lokal snedker fra Fredericia. Der er dermed brugt minimale ressourcer på transport, og samtidig er der brugt lokal arbejdskraft.

Ny placering af receptionen

I forbindelse med ombygningen er receptionen blevet ”trukket frem” i bygningen, sådan at gæsten modtages med det samme man træder ind af døren.

Derudover kan lyset i loungen skifte farve og indstilles til virksomheds logo-farver. Pejsen er en hybridpejs, som bruger damp og led-lys til at opnå en meget livagtig effekt.

Læs mere om Fjelsted Skov her