Sinatursbæredygtigedilemmaer

Sinatur sætter fokus på dilemmaerne i den bæredygtige transformation

Med en ny kampagne sætter Sinatur Hotel & Konference fokus på alle de udfordringer og dilemmaer, der opstår, når man arbejder seriøst med bæredygtig transformation.

Kender du det, at du tror, du træffer det rette valg, men så finder du af, at det var helt forkert, eller at der er andre og bedre løsninger? Det er virkeligheden for mange virksomheder, der arbejder med bæredygtig transformation. I Sinatur Hotel & Konference har virksomheden efterhånden arbejdet med bæredygtighed og ansvarlighed i en del år. Og det er ikke blevet nemmere - men hotelkæden er dog blevet så kloge, at de ved, at det at arbejde med ansvarlighed er som at åbne Pandoras æske.

“Arbejdet med at omstille vores seks konferencehoteller til at være ansvarlige og bæredygtige er fyldt med masser af dilemmaer. For når man træffer et valg, træffer man også en masse fravalg,” siger Claus Nielsen, direktør Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

Derfor har Sinatur Hotel & Konference nu valgt at åbne op og sætte fokus på nogle af alle de dilemmaer, der opstår i en bæredygtig transformation. Det kan f.eks. være om økologi er det rigtige valg, eller om det overhovedet giver mening at tale om bæredygtighed. Men det er også et spørgsmål om, at det som leder kan være dilemmafyldt at sætte virksomheden i gang med en proces, hvor man reelt ikke ved, hvor man ender.

Læs mere her.