moede3

10 gode råd - Få indsigt i din el data

Har du det fulde overblik over virksomhedens elforbrug? Hvad sluger for eksempel mest strøm, og hvor er der mest at spare?

HORESTA har tidligere udsendt 10 gode råd for at nedbringe energiforbruget hvor det første handler om at få styr og overblik over forbruget.

HORESTAs energieksperter har mange års erfaring med rådgivning på lige netop dette område, og nu har vi også indgået et samarbejde med FlexMeter til fordel for HORESTA medlemmer.

Frem mod årsskiftet tilbyder FlexMeter nemlig omkostningsfrit at gennemgå jeres elforbrug og udarbejde en rapport med data og forbedringsforslag, som I kan bruge til at nedbringe elregningen, fortæller Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA. Rapporten er baseret på elmålerdata, klar i løbet af få dage og sendes til dig. FlexMeter tilbyder også at gennemgå analysen med dig.

”Når det kommer til at nedbringe elforbruget, så skal vi forene de gode vaner med de smarte løsninger. Den sidste del kræver, at vi får identificeret virksomhedens ”el-syndere”, så vi kan erstatte og investere os til et mere økonomisk alternativ alle de steder, hvor det giver mening. Der kan Flexmeter være en kæmpe hjælp på vejen, og vi er glade for at kunne præsentere samarbejdet til glæde for vores medlemmer,” siger Sara Azoulay Pedersen, miljøkonsulent i HORESTA.

Ønsker du at gøre brug af HORESTAs medlemsfordel med FlexMeter, kan du udfylde en formular her hvorefter du vil blive kontaktet.

Som nævnt har HORESTA samlet et inspirationskatalog med gode råd, som du kan bruge til at nedbringe jeres el- og energiforbrug. Medlemmer kan få kataloget her.