hotel1

Hotel direktør i Billund sparer 5.416 kilowatt på 3 uger

For halvandet år siden blev Martin Ebmark hevet ind som ny direktør på Zleep Hotel ved Billund Lufthavn, fordi han er god til at finde veje gennem kriser. Nu skruer han og medarbejderne på alle tænkelige knapper, og han har tiltro til, at det lykkes.

Alarmklokkerne har gennem flere år bimlet og bamlet over hotelbranchen. Først langvarige corona-nedlukninger og nu en energikrise, som sender udgifterne på himmelflugt.

Zleep Hotel i Billund Lufthavn er ingen undtagelse, men hotellet og dets direktør har en fasttømret tro på, at de nok skal komme gennem endnu en svær tid, skriver ehsyd.dk.

”Vi har lukket vores restaurantområde i løbet af en periode og sat skilte op til hotellets kunder om, at det er vores bidrag til at hjælpe Danmark gennem krisen. Vi oplever udelukkende, at der bliver taget godt imod vores initiativer,” siger Martin Ebmark, der kan konstatere, at hotellet med de mange initiativer er lykkedes med at spare 5.416 kilowatt på tre uger.

Ét er hotellet egne besparelser på forbrugsudgifter. Noget andet er udgiften på indkøb. Martin Ebmark har kaldt samtlige hotellets leverandører til møde på hotellet, hvor han åbent har talt med dem om, hvor de kan hente penge.

Læs hele historien her