sammensparervipaaenergien

HORESTA og Energistyrelsen: ”Få gode råd til at spare på energien”

HORESTA og Energistyrelsen har i samarbejde udviklet materiale, som kan få dine medarbejdere til at nedbringe energiforbruget.

Energipriserne vokser igen, og det er med at afsøge alle muligheder for at spare, uden at det nødvendigvis går ud over gæsternes oplevelse.

HORESTA har i samarbejde med Energistyrelsen lavet materiale, som du kan bruge i din virksomhed.

”Det handler om at identificere energislugerne, få skabt gode energivaner i forretningen og involvere medarbejderne. Og investere hvor det er muligt og giver mening. I samarbejde med Energistyrelsen har vi skabt et materiale, som forhåbentlig kan give inspiration til både medarbejdere og arbejdsgivere ude i branchen,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

Vincent Rudnicki, kontorchef i Energistyrelsens Center for Energieffektivisering, tilføjer:

”Energikrisen rammer bredt i erhvervslivet – og for nogle virksomheder rammer den særlig hårdt. Mange virksomheder gør allerede en stor og vigtig indsats for at minimere energiforbruget, og i Energistyrelsen er vi glade for, at brancheorganisationer som HORESTA er med til at dele vores energispareråd med deres medlemmer. For det har stor betydning, at vi holder fast i de gode vaner, og fortsat bidrager til at holde energiforbruget nede. Det gælder private virksomheder såvel som offentlige institutioner. Det håber vi, at vores råd kan hjælpe med,”

Du finder materialet her:

Plakat til køkkenet

Plakat til køkkenet (engelsk)

Idékatalog