gronneindkobsinatur

Sinatur Hotel & Konference er Verdens Bedste Indkøber 2022

Sinatur Hotel & Konference stolte over at have modtaget prisen for Verdens Bedste Indkøber 2022.

Sinatur Hotel & Konference har på tværs af seks hoteller etableret en indkøbsgruppe, som har kortlagt alle leverandører og set ind i deres værdikæder og ikke mindst deres værdisæt.

Formålet har været i samarbejde med leverandørerne at udvikle et leverandørkodeks, der tydeliggør de mål og forpligtelser vi i Sinatur Hotel & Konference stiller til vores leverandører.

Det har nu resulteret i, at hotelkæden har fået prisen som Verdens Bedste Indkøber. Anerkendelsen er indstiftet af IKA, Miljøstyrelsen, Dansk Initiativ for Etisk Handel, Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlig Grønne Indkøb og uddeles til en virksomhed, institution eller organisation, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af Verdensmålene gennem deres indkøb. Den blev overrakt 1. feb. på årskonferencen for Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.

“Samarbejdet med leverandørerne er noget, vi tager meget alvorligt, for vi ved godt, at hvis vi skal nå vores mål om at passe på naturen og være klimapositive i 2030, så skal vi have alle vores leverandører og samarbejdspartnere med på vognen. Derfor er vi ekstra stolte over, at have fået anerkendelse for det arbejde ved at blive kåret som Verdens Bedste Indkøber,” siger Claus Nielsen direktør Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere om prisen her: www.denansvarligeindkober.dk/aarskonferencer