sdhelbiler

Small Danish Hotels og E.ON gearer op med grøn strøm til elbiler

Elbiler triller i stigende grad ind på p-pladsen hos kroer og hoteller. Nye ladestandere fra E.ON skal løfte servicen for elbilgæster og styrke elbil-infrastrukturen i Danmark.

Salget af elbiler er stærkt stigende, og det får nu Danmarks største hotelkæde til at styrke kædens grønne linje med flere elbil-parkeringspladser med opladning på kædens knap 70 hoteller. Den grønne oprustning sker i samarbejde med E.ON Drive Infrastructure.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel fra hotelgæster med elbil, og det vil vi gerne imødekomme. Tidligere var energikilden til gæsternes transportløsninger ikke en naturlig del af hotel- og hospitalitybranchen, men i dag er det nærmest en hygiejnefaktor. Mange norske gæster kommer i elbil, og tendensen går samme vej blandt danske gæster. Vi vil gerne være et skridt foran, og derfor er vi godt tilfredse med den grønne distributionsaftale med E.ON”, siger Finn Kræfting, som er administrerende direktør i Small Danish Hotels.

Samarbejdet med E.ON betyder, at energiselskabet kan indgå aftaler med de enkelte hoteller om etablering og drift af el-ladestandere på overnatningsstederne. Hotellerne stiller i princippet parkeringspladser til rådighed, mens E.ON står for drift, service og vedligehold. Hotellet skal således ikke bekymre sig om hverken forbrug, afregning eller service.

Læs hele historien her.