hoteljutlandia

Jutlandia i Frederikshavn også mærket med Green Key

Hotel Jutlandia er det andet hotel i Frederikshavn tildelt Green Key og et af flere Small Danish Hotels med turismens internationale miljømærke.

Hotel Jutlandia i Frederikshavn er et vartegn, som byens gæster ikke kan undgå at lægge mærke til, når de sejler til og fra den travle havn med færgerne til Göteborg, Oslo og Læsø.

Hotellets direktør Camilla Frost er barnebarn af hotellets bygherre, og der er således tale om et familiedrevet hotel, hvor der lægges stor vægt på gæstfrihed, og hvor medarbejderne hver eneste dag året rundt brænder for at give den bedste individuelle service - men også fokus på energiforbruget for at holde udgifter nede.

Grøn indsats på Jutlandia 

Hotellet i Nordjylland har længe arbejdet frem mod Green Key, og i den senere tid har hoteller været i gang med en renovering, som betyder, at energiforbruget kan sænkes yderligere. Som det kan ses nedenfor, har der været gang i indsatsen længe.

Hotellet er en del af Small Danish Hotels grønne indsats. Læs mere her...